Educație prin sport la Ghiță Mureșan Summer Camp 2015

Și în această vară, copiii clujeni pasionați de sport vor avea ocazia de a descoperi tainele performanței și ale disciplinei în baschet de la unul dintre sportivii români de renume, Ghiță Mureșan.

În perioada 10 -13 august la Cluj are loc cea de-a noua ediție a evenimentului deja cunoscut „Ghiţă Mureşan Summer Camp”, la Polus Center.

Timp de patru zile, 120 de copii, cu vârste între 9-11 ani şi 12-14 ani se vor antrena alături de marele campion, care prin acest proiect, dorește nu doar să contribuie la dezvoltarea fizică a acestora, ci și să le insufle copiilor dragostea pentru sport, educație și disciplină. Participarea copiilor este gratuită, iar înscrierea se face online pe site-ul dedicat www.ghitamuresan.ro. Nu există criterii de selecție, primii copii înscriși ocupând cele de 60 de locuri alocate fiecărei categorii de vârstă.

Ce s-ar întâmpla dacă fiecare dintre noi am da înapoi, măcar 24 de ore pe an, din lucrurile bune pe care le-am primit de la viață? Convingerea mea e că am fi cu toții mai buni, iar societatea în care trăim ar fi mai unită. Numele meu este Ghiţă Mureşan şi vreau să le ofer copiilor un dar la care eu nu am avut acces la vârsta lor: jocul de baschet. Valorile în care cred cu cea mai mare tărie sunt familia, şcoala şi educaţia prin sport făcută copiilor în școli după orele de clasă. Cred cu tărie că sportul contribuie nu doar la dezvoltarea fizică, dar si la cea intelectuală a copiilor”, spune Ghiță Mureșan.

Proiectul „Ghiţă Mureşan Summer Camp” revine și în acest an la Cluj, din dorința sportivului de a oferi această oportunitate unui număr cât mai mare de copii din orașul în care s-au scris primele pagini ale propriei povești despre educație și performanță. Acest turneu înseamnă pentru sportiv oportunitate de a da ceva înapoi baschetului pentru tot ceea ce i-a oferit de-a lungul anilor.

„Ghiță Mureșan Summer Camp a ajuns la o noua ediție, iar pentru aceasta trebuie să le mulțumesc copiilor, profesorilor, antrenorilor și mass-mediei pentru interesul acordat și, de asemenea, partenerilor pentru sprijinul financiar. Ne bucurăm că orașul în care Ghiță a descoperit baschetul, acest sport se bucură de o popularitate atât de marea”, a declarat Mihai Oprean, Manager la Bigtime Production, firma partenera a evenimentul.

Ghita Muresan Summer Camp 2015Atenţie, înscrierile se fac în limita locurilor disponibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.