Eficienţă şi simplitate cu noul program de facturare Oblio.eu!

Dacă eşti în căutarea unui serviciu simplu şi eficient de facturare online pentru afacerea ta şi nu ştii ce soluţie să alegi, noi îţi recomandăm serviciul oferit de oblio.eu, care permite emiterea primei facturi în maximum 60 de secunde. O platformă simplă, eficientă, intuitivă şi pentru care nu trebuie să instalaţi niciun program pe calculatorul dumneavoastră, iar toate documentele sunt completate în mod automat cu datele firmelor actualizate de pe internet

În ceea ce priveşte siguranţa datelor, cei de la Oblio pun foarte mare preţ pe acest aspect, folosind aceleaşi protocoale de securitate ca şi băncile, serviciul este auditat de firme specializate în securitatea datelor la nivel internaţional, encriptarea este avansată a informaţiilor, iar toate datele sunt salvate în cloud, pe servere multiple, astfel că riscul de a fi pierdute este zero.

Acest instrument este unui extrem de inteligent, oferind rapoarte avansate de vânzări care vă vor ajuta să vindeţi mai mult, oferă actualizări automate fără instalare de software, oferă utilizatorului sugestii pe măsură ce completaţi, asigură calcule făcute instant şi preia automat la zi cursul valutar.

Datorită faptului că toate datele sunt salvate în cloud, serviciul de facturare Oblio este disponibil oriunde, iar utilizatorul are acces instant la datele sale oricând, oriunde şi de pe orice dispozitiv. Poate fi folosit pentru una sau mai multe firme şi oricât de mulţi utilizatori, fără niciun cost suplimentar în plus.

Utilizând acest serviciu, aveţi posibilitatea de a importa extrase bancare de la peste 10 bănci din România, importarea de produse, clienţi şi furnizori din vechiul program de facturare, importarea de date către programul de contabilitate folosit de contabilul cu care lucraţi şi aveţi posibilitatea de a exporta datele din Oblio şi să le prelucraţi în Excel pentru alte rapoarte dorite.

Puteţi vedea cum funcţionează , iar dacă vreţi să îl încercaţi o puteţi face GRATUIT în primul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.