Elena Botezan se retrage de la sefia DNA Cluj si vrea sa devina judecator

Procurorul sef Elena Botezan, cea care i-a bagat la inchisoare pe „greii” Clujului, printre care Sorin Apostu (fost primar), Horea Uioreanu (fost presedinte CJ Cluj) sau Radu Bica (fost vicepresedinte CJ Cluj), se retrage de la conducerea DNA Cluj si vrea sa devina judecator, relateaza evz.ro.

elena botezan

Desi mai avea doi ani de mandat ca procuror sef al DNA Cluj, „Doamna de Fier” a anticoruptiei clujene si spaima coruptilor din Ardeal a hotarat sa aplice pentru functia de judecator la CSM, motivandu-si decizia ca fiind una de ordin personal. „După 20 de ani ca și procurer și alți câțiva de șef al DNA Cluj, pot să spun că a venit vremea să încerc altceva. Am depus o cerere la CSM pentru a obține transferul pe funcție de judecător la Curtea de ApelCluj. Sper să îmi placă tot la fel de mult ca și funcția de procuror anticorupție. Nu trebuie căutate alte substraturi. Este doar decizia mea și este de ordin personal”, a declarat Elena Botezan.

Anchetele conduse de procurorul șef Elena Botezan au avut o eficiență maxima. Discretă cu toată lumea, magistratul a reușit să fie mereu cu un pas inaintea corupților și să îi trimită direct în spatele gratiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.