Elevii clujeni din familii cu venituri reduse au primit rechizite gratuite din partea primăriei

Municipalitatea clujeană a acordat 450 de ghiozdane și seturi de rechizite elevilor care provin din familii cu venituri reduse și aflați în evidențele Direcției de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca.

Programul se desfășoară anual și vine în sprijinul copiilor care provin din familii cu venituri reduse sau care au o situație familială de excepție, pentru a le asigura condiții decente în procesul de educație.

Din cele 450 de ghiozdane cu rechizite achiziționate de Primăria Cluj-Napoca, 100 de ghiozdane sunt echipate pentru copii de clasa 0 și 1, iar 350 sunt adaptate pentru elevi din clasele a II-a până la a XII-a.

Valoarea totală a rechizitelor achiziționate pentru anul 2019 este de 34.466,50 lei (fără TVA).

Primăria Cluj-Napoca va continua programele pentru susținerea educației, atât prin continuarea investițiilor la nivel de infrastructură școlară, cât și prin politici publice și proiecte dedicate încurajării elevilor să se dezvolte pe toate planurile.

Distribuirea ghiozdanelor pentru noul an școlar a început luni, 26 august, la sediul Direcției de Asistență Socială și Medicală de pe strada Venus, după următorul program:

Luni, marţi, miercuri: între orele 08:30 -15:30;
Joi între orele 08:30 – 17:00;
Vineri între orele 08:30 – 14:00.

Detalii suplimentare cu privire la această acțiune, pot fi obținute de la Serviciul Protecție Socială din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.