Emanuel Ungureanu il da in judecata pe Gheorghe Funar pentru calomnie: „Cercul protector din mass-media din jurul lui Lucan a început atacul împotriva mea”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a anunțat joi dimineață pe pagina sa de Facebook că îl va da în judecată pe fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, pentru calomnie.

Funar a declarat pentru un post de televiziune că deputatul USR lua mită la poarta Institutului de Transplant și că lucra pe postul de portar. Deputatul USR a răspuns public acestor acuzații si a anuntat ca il va actiona in judecata pe fostul edil al Clujului si va dona banii.

„Cercul protector din mass-media din jurul lui Lucan a început atacul împotriva mea.

Pe Realitatea TV a apărut declarația lui Funar care mă acuza că luam mită la poarta Institutului de Transplant, Lucan angajandu-mă ca portar.

Este inutil să vă spun că eu am fost angajat ca asistent social și nu am luat niciodată mită, dimpotrivă, am strâns bani și bunuri pentru bolnavii din Institut.

Anunț public că îl voi da în judecată pe Gheorghe Funar pentru calomnie și toți banii obținuți din despăgubiri îi voi dona copiilor dependenți de dializă de care mă îngrijesc ca voluntar prin

Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”, a marturisit Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.