Emil Boc, la un shot de țuică de prune servit de un robot – VIDEO

Primarul Emil Boc a ieșit, din nou, în evidență, după ce a participat la evenimentul Comisiei Europene, Startup Europe Summit, organizat în premieră la Cluj-Napoca.

Prezent la eveniment, edilul a vizitat standurile și nu a ezitat să guste din țuica de prune turnată în pahar de un robot.

„Tehnologie, roboți și… țuică de prune”, scrie primarul într-o postare pe Facebook, despre evenimentul Comisiei Europene de la Cluj, referindu-se la „o prezentare interesantă – demonstrația Co-Robotului programat să servească…țuică”.

În cadrul evenimentului, la care au participat peste 1.000 de persoane, „mai multe companii locale, naționale și internaționale de renume au prezentat variate tehnologii, care utilizează Inteligență Artificială, Realitate Virtuală, Internetul Lucrurilor, Big Data și multe alte concepte inovative”, a precizat primarul.

Evenimentul Startup Europe Summit este organizat de Comisia Europeană în parteneriat cu MCSI și Primăria Cluj-Napoca, în contextul președinției României la Consiliul U.E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.