Eminem a lansat albumul „Music to Get Murdered By – Side B” – VIDEO

Rapperul american Eminem a lansat albumul „Music to Get Murdered By – Side B”, care vine după 11 luni de la apariţia surpriză a „Music to Get Murdered By”, al zecelea debut consecutiv al lui în topul american al albumelor, citează NEWS.ro.

Produs de Eminem şi Dr. Dre, albumul cuprinde colaborări cu Skylar Grey, DJ Premier, Ty Dolla $ign, Dr. Dre, Sly Pyper, MAJ şi White Gold.

Săptămâna aceasta, pe reţelele de socializare, au apărut mai multe indicii că Eminem va lansa un nou disc, însă nu a fost făcut un anunţ oficial.

Acesta este al 12-lea album de studio al lui Marshall Mathers, pe numele real.

Cele mai recente două albume ale lui, „Music to Be Murdered By”, din ianuarie 2020, şi „Kamikaze”, din 2018, au fost lansate de asemenea fără a fi anunţate în prealabil.

În luna iulie a acestui an, Eminem a lansat piesa „The Adventures of Moon Man and Slim Shady”, colaborare cu Kid Cudi, iar înainte de asta, a colaborat cu Jessie Reyez pentru melodia ei „Coffin”.

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III – cunoscut sub numele Eminem – şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. În 2003, piesa „Lose Yourself” inclusă pe coloana sonoră a filmului „8 Mile” a fost recompensată cu trofeul Academiei americane de film la categoria „cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu 15 premii Grammy din 44 de nominalizări.

A debutat discografic cu „Infinite” (1996), iar între cele mai cunoscute albume ale lui se numără „The Slim Shady” (1999), „The Marshall Mathers” (2000), „The Marshall Mathers 2” (2013) şi „Revival” (2017).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.