Emisiunea-concurs „Dublu sau nimic” de pe Europa FM vine la Polus Center

Echipa Europa FM vine în acest weekend la Polus Center pentru o sesiune live a concursului „Dublu sau Nimic”. În cadrul competiţiei organizate sub forma unui joc de darts clienţii centrului comercial pot câştiga premii în bani.

Dublu_sau_nimic

Pe 26 şi 27 martie, de la ora 15:00, echipa Europa FM îi invită pe clujeni în Polus Center Cluj să câştige pe loc bani aruncând la ţintele Dublu sau Nimic.

Concursul este organizat după modelul jocului darts, participanţii trebuind să arunce cu săgeţi la ţintă. În zona de joc există două ţinte, la care se aruncă consecutiv: una în care se pot câştiga sume de bani şi a doua la care se joacă pentru a dubla suma câştigată anterior.

La fel ca la Europa FM, dimineaţa în Deşteptarea, participanţii pot să decidă după prima aruncare dacă păstrează banii sau merg mai departe. Astfel, pot să îşi dubleze suma pe loc sau pot pierde tot dintr-un singur foc.

Participarea la concurs se face în zona special amenajată de Europa FM, în Piaţeta Matei Corvin, din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii. Rundele de concurs încep la fiecare oră fixă, de la ora 15:00 până seara la 21:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.