Equilibrum Fest, cel mai complex TÂRG-FESTIVAL de terapii alternative și stil de viață sănătos, vine la Cluj Napoca! 

Equilibrum Fest, cel mai complex TÂRG-FESTIVAL de terapii alternative și stil de viață sănătos, vine la Cluj Napoca! În cele trei zile de festival publicul va descoperi și experimenta secretele unei vieți sănătoase și echilibrate prin nutriție, medicină holistică, terapii complementare, cristale și multe altele.

În cadrul târgului vizitatorii pot participa la peste 40 de conferințe, workshopuri, dar și sesiuni demonstrative, evaluări sau terapii

Programul conferințelor îl veți primi pe 28 noiembrie pe email.

Scopul evenimentului este de a crește gradul de informare a publicului larg asupra acestui vast domeniu al terapiilor alternative. Partea educativă va fi acoperită prin conferințe iar la standuri publicul va avea parte de sedințe demonstrative sau pot achiziționa produse.

Accesul la festival se va face pe bază de bilete la prețul de 15 lei / zi sau 30 lei / 3 zile. Abonamentele se achiziționează online de pe site-ul iabilet.ro, sectiunea Festivaluri, iar biletele pe zile de la fața locului.

Biletul include:

  • Acces la festival pe tot weekendul;
  • Acces la peste 40 de conferințe;
  • Posibilitate de testare diverse terapii prezente în cadrul târgului;
  • Testare produse cosmetic;
  • Discuții cu specialiști la standurile de prezentare;
  • Networking și stabilirea de conexiuni noi;
  • Relaxare pe muzica terapeutică oferită pe toată perioada festivalului de către Maestrul Gheorghe Iovu.

Jumătate din încasările din abonamente îi vom dona către o asociație pentru copii bolnavi din Cluj.

Evenimentul va găzdui peste 50 de expozanți și conferențiari internaționali consacrați din diferite domenii: Apicultură; Astrologie; Ayurveda; Acupunctură; Chiropractică; Citirea Genelor; Cristaloterapie; Detergenți Bio; Dispozitive Orgonice; Homeopatie; Human Design; Neuro-Grafică; Numerologie; Reflexoterapie; Suplimente Nutritive; Terapie Acces Bars; Terapie Bowen; Terapie Cranio-Sacrală; Parapsihologie; Sacroterapie; Stomatologie Biologică; Uleiuri esențiale; BioEnergoterapie; Bijuterii… etc.

Am avut deja ediții la Sibiu, Brașov și Oradea, unde ne-au călcat pragul peste 3500 de vizitatori. Au fost prezenți peste 250 terapeuți, specialiști, producători și artizani din țară și străinătate.

Au fost susținute peste 120 de conferințe valoroase, toate disponibile pentru publicul larg, în mod gratuit, pe canalul nostru de Youtube.

În semnătura mailului găsiți linkuri către edițiile noastre de la Sibiu, Brașov și Oradea.

Motto-ul festivalului: SĂNĂTOS ÎȚI STĂ MAI BINE ! 

Vă așteptăm începând de Vineri 01.12.2023 până Duminică 03.12.2023, între orele 10:00-20:00, la Grand Hotel Napoca.

Mai multe detalii despre expozanți, conferențiari și eveniment găsiți pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/equilibrumfest sau la nr. de telefon 0758 236 700.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.