Evenimentul Kings on Ice de la BT Arena, amânat pentru duminică dimineața din cauza nefinalizării gheții

Mii de clujeni care au venit în această seară la evenimentul „Kings on Ice” au fost trimiși acasă dintr-un motiv incredibil, nu au fost finalizate la timp straturile de gheață până la ora evenimentului.

Firma responsabilă cu terenul de gheață a fost din Ungaria și a fost adusă prin recomandarea patinatorilor.

Organizatorul evenimentului „Kings on Ice” este firma clujeană Spotlights, care a anunțat amânarea show-ului pentru duminică, 8 decembrie, de la ora 09:30.

Firma maghiară ar fi trebuit să monteze gheața de miercuri, dar au întârziat și nu au reușit să o pregătească la timp pentru eveniment.

Mulți dintre participanți au venit din afara Clujului pentru a-i vedea pe „Regii Gheții”, dar au plecat dezamăgiți. Unii dintre cei veniți din alte orașe au fost puși într-o situație penibilă, fiind nevoiți să își caute cazare pentru această noapte.

Spectatorii au fost ținuți în fața sălii, în frig, până au fost anunțați că evenimentul a fost amânat pentru mâine dimineață, iar artiștii de talie internațională, Evgeni Plushenko și Edvin Marton au fost cei care au ieșit afară să ofere explicații oamenilor înfrigurați.

Organizatorii au informat ulterior pe pagina oficială că show-ul va ține o oră și jumătate, fără pauze.

KINGS on ICE Cluj-Napoca nu va suferi nicio modificare, durata programului se datorează excluderii pauzelor dintre momentele artistice.

Show-ul este în premieră mondială în România, cu acrobații spectaculoase, special create de patinatori într-o nouă formulă. Acestea vor fi acompaniate de acordurile special compuse de celebrul Edvin Marton pentru acest event.

P.S. 1 ora jumate durează și show-ul Kings On Ice din Budapesta„, a anunțat Spotlights.

Așa a arătat terenul de gheață nefinalizat la timp.

Din cauza întârzierii realizării patinoarului, de către firma de producție din Ungaria, am fost nevoiți să amânăm spectacolul KINGS on ICE Cluj-Napoca, în data de 8 decembrie, la ora 9:30. Accesul se va putea face începând cu ora 8:00.
Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat!
„, au anunțat organizatorii.

Patinatorul Evgeni Plusenko și violonistul Edwin Marton și-au cerut scuze pentru această situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.