Explozie în Haşdeu din cauza scăpărilor de gaze. Un mort şi doi răniţi.

butelie de gazeO deflagraţie puternică a avut loc în această dimineaţă în zona campusului universitar Haşdeu. Angajaţii unui fast food de lângă Căminul XIV au montat o butelie pe gaz, iar apoi, pentru a verifica, au folosit o brichetă.

În încăpere existau acumulări de gaze aşa că explozia violentă a fost inevitabilă. Cei doi angajaţi au suferit arsuri de gradul I şi II, dar, din păcate, o a treia persoană a decedat. O angajată care tocmai intra în incintă a fost lovită de uşa de termopan care a fost smulsă de suflul exploziei.

Declaraţiile martoriloir care au văzut ce s-a întâmplat sunt şocante. Aceştia povestesc că explozia a fost atât de puternică încât un bărbat a rămas fără pantalonii de pe el. „Am auzit o bubuitură puternică pe la nouă fără un sfert şi am venit să văd ce s-a întâmplat. Uşa era deja aruncată la câţiva metri, unde e şi acum, şi lângă perete era o femeie întinsă, rănită grav sau moartă. Din câte ştiu, numai de două zile s-a deschis baraca. Am văzut şi un bărbat care nu avea pantalonii pe el, erau rupţi din cauza suflului exploziei”, a declarat un martor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.