Expoziţie de mobilă şi decoraţiuni la Polus – DecoShow

În perioada 28-30 septembrie 2012, centrul comercial Polus Center va fi gazda unei expoziţii de mobilier şi decoraţiuni, aflată sub egida evenimentului DecoShow. Mobilier din lemn masiv, MDF sau pal, obiecte de iluminat, decoraţiuni mici, covoare, mochete, obiecte sanitare, saltele şi multe altele pot fi admirate în cadrul acestui târg.

Programul de vizitare al expoziţiei este în intervalul orar 10:00 – 22:00, iar pentru mai multe informaţii despre acest eveniment, poate fi accesat pagina web oficială www.decoshow.ro.

Scăderea consumului populației în anii anteriori și-a pus amprenta asupra producătorilor de mobilă a caror încasări au scazut semnificativ în anii de criză. Totuși, 2012 se anunță anul revenirii pe profit pentru marii producători de mobilă, semn ca bugetele alocate de români pentru renovare s-au dezghețat.

Preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Aurica Sereny, declara în cadrul unei conferințe de specialitate că valoarea pieţei de mobilă va trece de un miliard de euro, la sfârşitul anului 2012. Au fost câteva semnale pozitive din partea unor mari producători locale care s-au extins cu investiţii de sute de mii de euro prin deschiderea unor showroom-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.