Fă primii pași spre nunta de vis la Wedding Days din Iulius Mall Cluj!

Fiecare an vine cu noi tendințe în lumea evenimentelor și inclusiv a nunților, iar 2023 nu face excepție. Pentru a vă pune la curent cu acestea, hai în weekend la Wedding Days, din Iulius Mall Cluj, unde veți fi întâmpinați cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, muzică bună, decoruri chic și multe zâmbete. După incursiune, nu vă rămâne decât să luați deciziile care vi se potrivesc cel mai bine și care vă vor face nunta cu adevărat unică și memorabilă.

În perioada 10 – 12 martie 2023, în Iulius Mall Cluj are loc o nouă ediție a Wedding Days. Organizatorii evenimentului promit să reunească unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniul evenimentelor și să le ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh, modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste.

Astfel, veți găsi peste 1.000 de rochii de mireasă din colecțiile 2023, de la modele ce îți taie răsuflarea, cu transparențe unice sau aplicații strălucitoare, până la modele clasice, scurte şi cochete sau lungi și luxuriante. Totodată, creatorii de bijuterii pun la dispoziție o mulțime de articole remarcabile. Și mirii își pot alege costumul ideal pentru marea zi, iar ca să puneți în scenă povestea voastră de dragoste, tot aici, puteți găsi și locația potrivită care vă poate oferi un cadru impresionant. În strânsă legătură cu sala unde va avea loc evenimentul sunt meniurile și decorațiunile, dar reprezentanții din domeniu vă pun la dispoziție o mulțime de posibilități și vă pot ajuta cu sfaturi. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, cabine fotobooth, cofetării, limuzine și multe alte servicii necesare unui astfel de eveniment. Programul Wedding Days este același cu al Iulius Mall, 10.00 – 22.00, iar intrarea este gratuită.

Totul poate fi personalizat astfel încât una dintre cele mai importante zile din viața voastră de cuplu să vă reflecte personalitatea și stilul, iar evenimentul să rămână o amintire de neuitat atât pentru voi, cât și pentru invitaţi.

One thought on “Fă primii pași spre nunta de vis la Wedding Days din Iulius Mall Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.