Fabrica Clujana, scoasă la vânzare. Reprezentanții societății fac apel la clujeni și la companiile clujene

Unul dintre cele mai importante branduri clujene, fabrica de încălțăminte CLUJANA, a fost scoasă la vânzare, au anunțat reprezentanții societății.

Fondată în 1911, Clujana este poate cea mai cunoscută fabrică de încălțăminte din întreaga Românie.

„Am evaluat brandul și marca Clujana care se ridică la 1.100.000 de lei. Am ofertat prima dată acționarul majoritar, Consiliului Județean, care deține 93 la sută din acțiunile firmei. Neprimind deocamdată un răspuns, poate fi achiziționat și de alte entități interesate. Ar fi important ca brandul celei mai vechi fabrici de aici să nu aibă soarta altor firme de renume ale Clujului care s-au pierdut sau au fost relocate și să rămână în Cluj”, a declarat pentru servuscluj.ro Călin Oancea, directorul general al Clujana.

Conform Top 50 cele mai puternice branduri românești, întocmit de revista Biz, în anul 2020 brandul Clujana se situează pe locul 19 la nivel național, chiar înaintea Băncii Transilvania.

Reprezentanții Clujana fac apel la companiile mari clujene pentru a cumpăra echipamente și încălțăminte de la Clujana pentru a ajuta societatea să treacă prin această perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.