Facebook a atins „borna” de 1 miliard de utilizatori activi lunar!

Reţeaua de socializare Facebook a atins oficial un prag important: 1 miliard de utilizatori activi lunar, a anunţat Mark Zuckerberg, cofondator al companiei şi director general, pe blogul Facebook, potrivit publicaţiei de IT TechCrunch.

„În această dimineaţă sunt peste 1 miliard de oameni care folosesc în fiecare lună Facebook. Dacă citiţi această postare: mulţumesc pentru onoarea de a vă servi acordată mie şi micii mele echipe. Este extraordinar să ajuţi 1 miliard de oameni să intre în contact şi de departe lucrul de care sunt cel mai mândru în viaţă. Sunt angajat să lucrez în fiecare zi pentru a face Facebook mai bun pentru voi şi sperăm că într-o zi vom putea conecta şi restul lumii”, a scris Zuckerberg.

Facebook a făcut publice şi alte date împreună cu numărul de utilizatori. Printre acestea, 1.130 de miliarde de like-uri de la lansare, 140,3 miliarde de conexiuni între prieteni, 219 miliarde de poze încărcate şi 62,6 milioane de melodii ascultate de 22 de miliarde de ori.

Pragul de 1 miliard de utilizatori ar putea avea un impact major asupra cotaţiei acţiunilor companiei la deschiderea şedinţei bursiere de joi, scrie TechCrunch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.