Fanii Universităţii Cluj au reacţionat printr-un comunicat oficial după ce echipa a fost depunctată

Fanii Universităţii Cluj au reacţionat după ce echipa a pierdut la „masa verde” partida cu Concordia Chiajna, ca urmare a folosirii fundaşului Marius Martac.

u cluj suporteri

Redăm mai jos integral comunicatul Asociaţiei Şepcilor Roşii 1919

„Jucători ai Universitatea Cluj, îndeplinim împreună această condiţie esenţială!

Interese obscure, străine staffurilor tehnice, jucătorilor şi spectatorilor, pregătesc condiţiile ca şi în acest sezon ierarhiile să fie decise la TAS.

„U” a mai trecut prin această încercare şi A REUŞIT!

Pe tot parcursul existenţei Universităţii Cluj ne-am dorit ca acest club să fie tratat cu aceeaşi măsură şi în acelaşi spirit al regulamentelor, valabile tuturor celorlalte competitoare angrenate în competiţia fotbalistică. Astăzi, efectul malefic al maşinaţiunilor de tot felul, pentru a servi interese personale sau de grup, bazate pe regulamente formulate confuz și interpretate diferit pentru cluburi considerate “mari” sau „mici”, din capitală sau provincie, au îndepărtat publicul de pe stadioane şi actorii, voi jucătorii!, slab motivaţi pentru înalta performanţă.

UNITATEA celor ce reprezintă pe „U”, club-echipă-suporteri, este singura noastra şansă! Acum, doar astfel reuşim împotriva aceloraşi personaje, apropiate şi similare în gândire ori comportament, cu cele ce ispăşesc acum pedeapsa delictelor realizate în fotbalul românesc. Coeziunea noastră este de monolit doar dacă fiecare îşi face cu inteligenţă şi dedicare datoria în birouri, în teren şi în tribune.

Vă vom susţine la fiecare meci, până la finalul campionatului!
Mai ţineti minte? Recent, ne-aţi văzut şi auzit la Târgu Mureş, Timişoara şi în Gruia, unde v-am admirat spiritul de luptă. DE ACEEA AM ÎNVINS!

Cu toate obstacolele ridicate de cei care ar trebui să încurajeze sportul şi fair-play-ul, “U” merge mai departe cu ambiţie şi dorinţa şi mai mare de a arăta că nu degeaba este simbolul unor inimi româneşti.

AŞA CUM JOCUL ŞI REZULTATELE VOASTRE AU INSPIRAT NOI CÂNTECE SPERĂM CA ACESTEA SĂ VĂ CĂLĂUZEASCĂ SPRE NOI VICTORII!

Tempo „U”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.