Felicitări viitorilor jurnaliști din promoția 2015-2016 ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj!

O nouă generație formată din 180 de viitori jurnaliști a absolvit astăzi cursurile Catedrei de Jurnalism a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, cărora le urăm sincere felicitări și le dorim mult succes în a-și găsi un loc de muncă în această frumoasă meserie, care, din păcate, este tot mai dificil de realizat în România.

Deși Catedra de Jurnalism din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării nu a avut bunăvoința să trimită vreo invitație unei entități media locale sau vreunui jurnalist important din Cluj-Napoca, din motive care nouă ne scapă, felicitările noastre vin din respect pentru munca de 3 ani a acestor tineri care au ales și s-au ambiționat să urmeze cursurile unei facultăți ce formează jurnaliști într-o presă românească tot mai disprețuită și hulită, iar, de ce să nu recunoaștem o realitate evidentă, în care nu prea mai ai niciun viitor.

Între cei 180 de absolvenți se află și handbalista Abigail Vălean, care a fost puternic susțină de colegele ei de la „U” Alexandrion Cluj.

Mult succes în noua profesie, veți avea nevoie! Ocupați redacțiile ziarelor și sediul televiziunilor, e nevoie de o generație nouă de jurnaliști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.