Femeie venită din zona de carantină din Suceava, prinsă pe Aeroportul din Cluj după ce a încercat să înșele autoritățile și să ajungă în Germania

O femeie venită din zona de carantină din municipiul Suceava a fost depistată, joi, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj în timp ce voia să plece cu un avion în Germania. Aceasta este cercetată penal pentru că şi-a stabilit reşedinţa într-o comună din judeţ, care nu este declarată în carantină.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au anunţat că zona municipiului Suceava este în carantină, fiind focar de infecţie de COVID-19.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele unei femei cu domiciliul în municipiul Suceava, zonă declarată în carantină întrucât este una cu focar de infecţie de COVID-19. Aceasta intenţiona să călătorească în Germania, fără avize epidemiologice. În urma cercetărilor a rezultat că suspecta şi-a stabilit în urmă cu două zile reşedinţa într-o altă comună din judeţul Suceava, care nu este declarată în carantină„, au arătat procurorii clujeni.

 Femeia a fost depistată, joi, în urma controlului efectuat de jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, în parcarea Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.