Fenomenul ARMIN van Buuren, un nou maraton de peste 7 ore pe scena UNTOLD, la ediția aniversară! Olandezul și-a început show-ul exclusiv cu Imnul României interpretat alături de orchestra operei clujene

Prezent pentru a cincea oară pe scena principală a festivalului UNTOLD, olandezul Armin van Buuren, 42 ani, a pregătit un show unic și exclusiv dedicat ediției aniversare a festivalului din Cluj-Napoca.

Charismaticul DJ a oferit un nou set-maraton de peste 7 ore și a avut ca invitați pe scenă mai mulți artiști, printre care și solista româncă Alexandra Bădoi.

ARMIN a urcat pe scenă la miezul nopții, la ora 00:00, în a doua zi de festival după show-ul impresionant făcut de Timmy Trumpet, și a coborât de pe scenă cu 15 minute peste ora 07 dimineața.

Acesta și-a început show-ul cu un spectacol impresionant de lasere și cu imnul României interpretat alături de orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca formată din câțiva instrumentiști, după care DJ-ul a salutat publicul în românește, „Bună seara, România!”.

DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun DJ din lume a adus cu el propria producție de festivaluri din Olanda. În plus, spectacolul i-a adus pe scenă pe Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei „Sunny Days”), Jordan Shaw („Something Real”) și Sam Martin („Wild Wild Son”). Fanii au putut să asculte și muzică nouă – printre care și imnul oficial – și au putut să-și achiziționeze o amintire din linia specială de îmbrăcăminte: Armin UNTOLD.

Desemnat de fani „Regele UNTOLD” și extrem de atașat de festivalul clujean, artistul a fost și în acest an extrem de bine primit de un stadion arhiplin, răsplătindu-i pe fani cun spectacol impresionat special creat denumit „Armin UNTOLD”, care a inclus jocuri de lumini şi lasere, dar şi focuri de artificii care au luminat cerul Clujului până în zori.

Fani ARMIN, în zori! Ziua a 2-a de UNTOLD 2019

Nici ploaia începută în jurul orei 5:30 dimineața nu l-a învins pe simpaticul DJ, deși mulți festivalieri au plecat spre casă, însă cei care au dorit să prindă finalul show-ului nu s-au speriat și au continuat să danseze în pelerine atât în fața scenei cât și în tribune.

Foto: Lucian Nuță

Artistul a mobilizat zeci de mii de untoldiști aflați în faţa scenei pe care, la un moment dat, i-a rugat să se aşeze, după care să sară, show-ul continuând, în ciuda ploii, până sâmbătă dimineaţă la ora 7.15.

Un grup de fane UNTOLD și ARMIN, surprinse la zona VIP

De departe cea mai bine primită piesă a fost hit-ul Blah Blah Blah!, pe care mulți s-au distrat în voie și au sărit fără oprire.

Înainte de a coborî de pe scenă, Armin van Buuren a mulţumit publicului UNTOLD şi a promis că îi va revedea foarte curând.

Puțini sunt artiștii care fac un întreg stadion să sară, iar ARMIN e genul acela de ARTIST, care parcă are o baghetă magică cu care își vrăjește publicul.

În cele 7 ore, unii oameni s-au dus la toaletă, alții să își cumpere de mâncare, alții la plimbare, numai băiatul acesta olandez în vârstă de 42 de ani cu o energie ca a unuia de 20 a stat acolo la măsuța lui și a făcut o atmosferă incredibilă. El cu mânuțele si butoanele lui, cu talentul și munca pe care o depune. Și să nu ne mai mirăm că a venit a cincea oară la UNTOLD, omul e un artist cerut și dorit de fani, e perfect normal să fie adus pentru că de fiecare dată aduce cu el un show autentic.

Fanii loiali ar artistului au venit îmbrăcați cu tricouri și steaguri personalizate cu numele său.

Incontestabil, Armin e un Fenomen al EDM-ului (Electronic Dance Music), supranumit și regele muzicii trance, cu milioane de fani peste tot în lume, care îl adulează pur și simplu, poartă tricouri cu numele lui și formează comunități în toate țările, ca orice superstar de altfel, iar se pare că și la Cluj-Napoca a ajuns să se simtă ca „acasă”.

Foto: Lucian Nuță

Setul lui Armin a fost transmis live pe contul de Youtube și Facebook al UNTOLD și al artistului, fiind urmărit de milioane de fani din toată lumea.

One thought on “Fenomenul ARMIN van Buuren, un nou maraton de peste 7 ore pe scena UNTOLD, la ediția aniversară! Olandezul și-a început show-ul exclusiv cu Imnul României interpretat alături de orchestra operei clujene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.