Fenomenul #Selfie69 lansează trailerul oficial la East European Comic Con 2016

Producătorii filmului #Selfie69 au răspândit o stare de suspans şi curiozitate în rândul publicului cu mici indicii despre cea mai nebună comedie, cu love inclusive.

Comic Con 3

Urmând a fi prezenţi la East European Comic Con 2016, la Romexpo, actorii împreună cu producătorii HaHaHa Production, cei care s-au ocupat de muzică filmului, vor dezvălui cele mai hot şi curajoase scene din comedia anului.

Sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 19:00, participanţii, presa şi celebrităţile anunţate la eveniment, vor da verdictul unei surprize de proporţii, odată cu lansarea trailer-ului oficial al filmului.

Crina Semnciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Alina Chivulescu, Răzvan Vasilescu, Vlad Logigan, Alex Călin, Levent Sali, Alex Bogdan, regizoarea Cristina Iacob şi multe alte nume importante din film, vor fi prezenţi la eveniment şi aduc cu ei un trailer nebun de amuzant, despre dragoste şi multe alte vicii, despre prietenia care uneşte generaţiile.

„Este drept că de câteva luni bune am dat, puţin câte puţin, indicii şi hint-uri despre ce ar urmă să se întâmple în #Selfie69. Comedia are deja un istoric solid în ceea ce priveşte situaţii amuzante dar şi de acţiune, un pic din toate condimentele, iar, de dată această, părinţii cu siguranţă vor avea nevoie să ceară acordul copiilor pentru vizionarea filmului”, declara Regizoarea Cristina Iacob.

„Ce e amuzant la acest film este că toată lumea vrea să ştie ce se întâmplă, de ce 69, dacă va fi hardcore sau greu de digerat pentru alte generaţii. Ei bine, cu siguranţă filmul le va avea pe toate, dar nimic din ceea ce vârstă a doua sau a treia nu ar suportă să vadă. Ba dincontra, s-ar putea să aibă un impact pozitiv în rândul acelui public şi să reuşească să aducă în aceeaşi sala de cinema toate generaţiile, iar asta cu siguranţă va fi un tablou frumos pentru un film românesc”, a declarat Alex Bogdan.

„#Selfie69 estee o provocare pentru fiecare dintre noi, e interesant că nu trebuie să te numeşti neapărat actor pentru a te transpune în rolurile din film, pentru că sunt momente prin care toţi, la un moment dat în viaţă, ne-am lovit sau urmează să experimentăm situaţii de genul. Publicul cunoaşte deja personajul meu, că fiind unul rebel şi independent, mai mult rebel, de fapt, dar acum provocarea este şi mai mare pentru că nu mai trecem prin examenul maturităţii, bacalaureatul, ci prin examenul vieţii, căsătoria, sau aşa intenţionăm să facem printr-un pariu nebunesc de a ne mărită în 3 zile. Dar deja am zis prea multe şi vreau să văd reacţiile publicului odată cu lansarea trailerului oficial la East European Comic Con. E nebun de frumos filmul”, a spus si Crina Semciuc.

#Selfie69 anunţă lansarea în cinematografe în toamna, ca un cadou de întoarcere din vacanţă şi o doză semnificativă de distracţie, iubire şi dovezi de prietenie.

Vrei, nu vrei, toată lumea face Selfie!

#Selfie69 este un film produs şi distribuit în cinematografe de ZAZU FILM.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo , în perioada 27-29 mai 2016 şi este organizat de Pineberry Studio şi Kickoff Events.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.