Festivalul Electric Castle cauta voluntari

electric castle banffyDaca ai peste 16 ani si doresti sa faci parte din echipa Electric Castle de la Banffy, te poti inscrie pana pe 7 iunie ca voluntar in cadrul festivalului.

Înscrierile se pot face până în 7 iunie, completand formularul dedicat de pe site, de la secțiunea http://www.electriccastle.ro/voluntari. Interviurile vor avea loc in perioada 8-15 iunie, iar voluntarii selectați vor activa într-unul din următoarele departamente: Logistic (camping & parking), Amenajare, Locații (Bars, Playground, Sports Area, Gaming Area), Info Point (Acreditări/Lost & Found), Sales (Ticketing/Tokens), Guests sau PR & Press.

„Ne-am bucurat să vedem că interesul pentru festival este deosebit de ridicat, atât în rândul clujenilor, cât și din partea celor din alte județe sau chiar străini.Îi încurajăm să se înscrie ca voluntari pe toți cei care vor să devină membri ai echipei Electric Castle încă de la prima ediție, suntem convinși că va fi o experiență din care cu toții vom avea de învățat”, a declarat Gabriel Buzilă, coordonatorul voluntarilor, care estimează un numar de peste 200 de voluntari.

Peste 82 de artiști, trupe românești și străine vor concerta pe cele patru scene – doua în aer liber și două în interior. Dub Pistols, Stanton Warriors și Feed Me vor concerta vineri, 21 iunie; Notes & Ties, Robin & the Backstabbers, Morcheeba și Dope D.O.D. cântă sâmbătă, 22 iunie, iar Telepopmusik, ASkillz vs. Krafty Kuts și Pendulum DJ Set ft MC Verse se vor auzi duminică, 23 iunie, în ultima zi a festivalului.

Abonamentele pe toata durata festivalului se pot achiziționa la pretul de 135 de lei până în 20 iunie, iar organizatorii pun la dispoziție și bilete pentru o zi, la prețul de 60 de lei dacă se cumpără până în 20 iunie. La intrare, abonamentul de trei zile va costa 170 de lei, iar biletele de o zi – 80 de lei. Exista și bilete VIP pass (300 de lei), care asigură intrarea rapidă la concerte, vizită în spatele scenei, acces la zona VIP și postere în ediție limitată. Biletele și abonamentele se pot achiziționa online, de pe site-ul festivalului sau prin rețeaua Eventim, precum și dintr-o serie de locații selectate din Cluj-Napoca, Arad, Baia Mare, Brașov, București, Dej, Deva, Miercurea Ciuc, Oradea, Sfântu Gheorghe și Târgu

Pentru cele trei zile de festival organizatorii asteapta circa 25.000 de persoane. Programul include, pe langa concerte, și o serie de alte evenimente, de la proiecții de scurt-metraje și expoziții de pictură, fotografie și sculptură la prezentări de modă, târg de carte, acțiuni neconvenționale de teatru și dans, concursuri sportive și jocuri distractive. În curtea castelului va fi amenajată și o zonă de campare pentru corturi, dotată cu toate utilitățile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.