Festivalul MOX de pe Valea Drăganului ia o pauză în 2020 și nu va mai avea loc

Un nou festival tradițional, Music Outdoor Experience (MOX), ajuns la opt ediții, a anunțat oficial că va lua o pauză și nu va mai avea loc în 2020.

„A fost minunat, a fost extraordinar, a fost moxific. Opt ediții care de la an la an ne-au adus pe tot mai mulți împreună. Din povești au ajuns să devină amintiri, din străini am ajuns să devenim prieteni, dintr-o excursie la munte cu cortul a crescut”, au informat organizatorii festivalului Music Outdoor Experience (MOX). 

„Vă mulțumim tuturor pentru toate aceste experiențe pe care le-am trăit împreună, pentru fiecare minut, fiecare secundă, fiecare suflare, pentru fiecare picur de rouă și fiecare fir care s-au conectat și au scris această poveste Music Outdoor Experience.

Timpul trece, iar amintirile vor fi din ce în ce mai puternice pentru fiecare. A fost și este o onoare pentru noi că am reușit să vă bucurăm pe atât de mulți și că în acești ani, pentru patru zile, am devenit parcă o familie. Probabil unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le simțim. 

Anul acesta vom lua o pauză, 2020 va fi un reset pentru noi în care ne vom aduna toate gândurile. Da, e o veste amară, dar știm că anul acesta va trece cât ai pocni din degete și că ne vom revedea, parcă mâine, în 2021″, se arată în anunțul celor de la MOX.

Ediția din 2019 a festivalului MOX a avut în perioada 11-14 iulie,în zona de la coada lacului din Valea Drăganului, iar pentru fiecare bilet cumpărat, la prețul de 95 de lei, organizatorii au plantat 10 arbori într-o pădure nouă din zonă. Campingul și transportul de la parcare la festival și înapoi au fost gratuite.

2 thoughts on “Festivalul MOX de pe Valea Drăganului ia o pauză în 2020 și nu va mai avea loc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.