Festivalul Stradal WonderPuck, a cincea ediție, în curând, la Cluj-Napoca și Bonțida

Pest 40 de evenimente de teatru de păpuși și animație, concerte, expoziții, workshop-uri, ateliere de creație și multe surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari vor avea loc în cadrul celei de-a cincea ediții a Festivalul WonderPuck, care se va desfășura în perioada 9-12 septembrie.

Pe lângă artiști din România, evenimentul va aduce la Cluj invitați din cinci țări: Ungaria, Germania, Turcia, Republica Moldova și Italia. De asemenea, vor fi prezenți reprezentanți ai celor mai mari festivaluri de teatru de păpuși și animație din țară.

Manifestările festivalului vor avea loc în cinci locații din Cluj-Napoca și Bonțida, respectiv: Piața Unirii, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Palatul Reduta, Curtea Magic Puppet de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, plus Castelul Bánffy din Bonțida.

Evenimentul va fi realizat în colaborare cu universitățile din Cluj-Napoca. Astfel, studenții de la Facultatea de Teatru și Film a Universității „Babeș-Bolyai” vor susține la această ediție a festivalului momente de Commedia dell’arte și interacțiuni cu publicul. Totodată, studenții Universității de Arte și Design vor avea expoziții, acestea devenind decor de festival.

Începând cu data de 1 septembrie 2021 va fi făcut public programul WonderPuck5, atât pe paginile de Facebook, cât și pe site-ul festivalului.

În contextul pandemiei, vor fi respectate toate condițiile impuse la momentul desfășurării manifestării.

Proiectul este realizat de Teatrul PUCK, Asociația ESUA, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Administrației Fondului Cultural Național și Clubului Lions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.