Filmul belgian „Loic et les Flolopapys” rulează la Movie Nights, în Iulius Parc!

Loic et les Flolopapys” este o invitație într-o aventură pur umană și propunerea din acest sfârșit de săptămână a Movie Nights. Așa că, dacă vrei să cazi pradă aventurii, umorului și prieteniei, ești așteptat la film, vineri, începând cu ora 20.30, în Iulius Parc. Înainte de film, treci și pe la brandurile din Iulius Mall Cluj, care te așteaptă cu reduceri de până la 70% și câștigă premii la foodcourt. Detalii găsești pe www.iuliusmall.com/cluj/.

Cinefilii primesc din nou invitație la film, în Iulius ParcVineri, 27 august 2021, de la ora 20.30Movie Nights propune pelicula belgiană „Loic et les Flolopapys”, care îi va provoca pe spectatori să iasă din zona de confort și să-și înfrunte temerile. Filmul spune povestea lui Loic, 22 ani, care este acum un cățărător pasionat după ce a primit prima pereche de espadrile de escaladă la vârsta de 6 ani. Alături de Florian, Pablo și Pierre, ei formează inseparabilul grup „Flolopapys”, aducând energia și vibrațiile pozitive până la cele mai îndepărate zone de escaladă. Deși fiecare este unic în felul său, se completează și se sprijină reciproc ca frații. Dar, oare, poate Loic să folosească energia „Flolopapys” pentru a-și depăși frica de înălțime în timp ce se confruntă cu unul din cele mai dificile trasee? Vino în Iulius Parc, la Movie Nights, și descoperă cum se termină totul! Partenerii evenimentului sunt CEMACON, Wonderland Cluj Resort și Softvision.

Aventura poate continua și prin magazinele din Iulius Mall Cluj, unde reducerile estivale ajung și până la 70%. Promoții ai și înfoodcourt, în cadrul campaniei Tazz x Iulius, unde la trei mese servite primești un voucher în valoare de 30 de leivalabil în aplicația Tazz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.