Filmul #selfie69 i-a cucerit pe clujeni la premiera de la Cinema City din Iulius Mall, în fața unei săli pline – FOTO

Filmul #selfie69 a ajuns i-a cucerit pe clujenii care au luat parte la premiera de joi seara, 22 septembrie, de la Cinema City din Iulius Mall Cluj.

dscn6436

Fanii fenomenului #selfie din Cluj-Napoca au avut ocazia să urmărească joi seara, în prezența actorilor și a regizorului Cristina Iacob, dar și a producătorului Adrian Sârbu, super-comedia care a avut cel mai tare weekend de premieră al unui film românesc și care a surclasat în trei zile comediile americane de pe marile ecrane din România.

#selfie69 este continuarea filmului #selfie, cel mai bine vândut film românesc din 2014, iar anul acesta are toate șansele să doboare toate recordurile primei părți, mai ales că în primul weekend al premierei a adus în cinematografe, timp de trei zile, peste 20.000 de persoane.

Descris ca un film indecent de romantic, #selfie69 oferă o privire de ansamblu asupra vieții amoroase a șase prieteni aflați la vârsta majoratului, iar pelicula ne duce cu gândul la un film tipic american cu adolescenți și întâmplări specifice acestei faze. Filmul este realizat în centrul Bucureștiului, cu o serie de efecte speciale fascinante, replici haioase, faze comice care stârnesc râsete în sală și o pleiadă de vedete naționale care au acceptat să facă parte din producția filmului.

Dacă primul #selfie a însemnat pentru protagoniștii principali o adevărată aventură înainte de bacalaureat, #selfie69 a trecut la un nou nivel și a spulberat mitul urban conform căruia căsnicia nu aduce fericirea… Însă, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei dive principale, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) au trebuit să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu nebun făcut sub influența licorilor bahice după o noapte albă, de care cu toții am avut parte în adolescență, pariu care a devenit un adevărat viral pe Facebook și care a stârnit o furtună pe rețelele sociale: care dintre ele se marită prima în trei zile?! O provocare care s-a dovedit a fi mult mai greu de pus în practică. Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de orice tânără care se visează mireasă, iar după câteva preludii și tentative absolut eșuate, cele trei vor descoperi că iubirea se află acolo unde nici nu se așteptau.

Replicile savuroase și umorul delicios au stârnit ropote de râs în sală, iar actori consacrați precum Răzvan Vasilescu, Dorina Chiriac sau Marian Râlea au interpretat momente magistrale. Dacă protagonistele din #selfie69 aveau de furcă cu „planurile” pentru măritiș, de secvențe periculos de comice și pline de adrenalină au avut parte și reprezentanții sexului tare, partea masculină a filmului, cei 3 protagoniști, interpretați de Sali Levent, Alex Călin și Vlad Logigan, care s-au pus rău cu o veritabilă „Cruella De Vil” a mafiei basarabene „di pisti Prut” în industria prostituției, interpretată magistral de unica Maia Morgenstern!

Filmul este, așa cum e normal pentru o comedie menită să te binedispună, cu happy end, dar oferă și câteva lecții de viață importante pentru adolescenți, și nu numai.

Distribuția este formată din: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Virgin Ianțu, Tolea Ciumac, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt doar câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Protagoniștii filmului #selfie69, Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Sali Levent, Flavia Hojda și Alex Călin, au fost asaltați la finalul proiecției de fanii din Cluj pentru poze, autografe și, evident, selfie-uri.

Publicul clujean, la fel ca și cel din celelalte orașe unde a mai rulat, a fost puternic impresionat de sound-track-ul filmului, care îmbină evergreen-uri internaționale pop-rock și noi super-piese românești marca HaHaHa Production.

Dacă ar fi să găsim o morală a acestui film, această ar putea fi una singură: nu faceți pariuri la beție, cel puțin nu dintr-acelea care implică căsătorie sau nuntă, pentru că s-ar putea să regretați a doua zi când vă veți reveni.

„Suntem foarte bucuroși că am venit la Cluj, prima oară când am venit aici cu filmul Selfie a fost o reacție superbă, lucru care ne-a dat curaj să plecăm prin țară, era un test atunci, pentru că nu știam cum va reacționa lumea la asta. În seara asta publicul a reacționat foarte frumos și ne bucurăm că suntem aici. Ne dorim ca orașul să fie pe primul loc la intrări la film.

Selfie69 vine față de primul Selfie cu mai multă comedie, cu mai multă acțiune și un strop mai multă dragoste, cu staruri noi ca Maia Morgenstern, Antonia, Smiley, care semnează coloana sonoră, și alții. Deja a fost selectat la Festivalul de Film de la Montreal”, a declarat regizoarea Cristina Iacob pentru eClujeanul.ro.

„A fost minunat că am avut ocazia de a relua viața personajelor de unde rămăseserăm în primul Selfie și ne-am bucurat foarte tare să lucrăm în aceeași echipă, a fost un avantaj că deja ne cunoșteam și aveam o energie comună. Ne-am bucurat foarte tare să descoperim lucruri noi despre personajele noastre. Povestea este și mai diversă decât în prima parte a filmului și a fost o experiență minunată, și la repeții și la filmare. Ne bucurăm când vedem că oamenii apreciează cum speram să aprecieze filmul.

Sperăm să vină cât mai multă lume să îl vadă și să îndemne cinematografia românească să mai conceapă astfel de comedii. Mă simt foarte bine la Cluj, am o relația foarte apropiată cu orașul, am fost aici înainte de a fi actor, la Zilele Francofoniei sau cu niște spectacole. Am fost și acum 2 ani la TIFF când iarăși a fost foarte bine. Mă bucur foarte tare să revin la Cluj”, a declarat actorul Alex Călin pentru eClujeanul.ro.

FOTO

Adrian Sârbu, producătorull filmului #selfie69

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.