Firma lui Florian Walter, Romprest, rateaza din nou contractul de salubrizare in Cluj!

florian walterRomprest, firma controlata de patronul Universitatii Cluj, Florian Walter, rateaza, din nou, contractul de salubrizare cu Primaria Cluj-Napoca, scrie stiridesport.ro.

In urma ultimei licitatii la care a participat, firma Romprest a terminat pe ultimul loc, din 6, pentru concesionarea serviciilor de salubrizare stradală și deszăpezire.

„Asta este, înseamnă că mai avem multe de învățat. Nu au ‘miticii’ ca noi ce să caute la Cluj, am observat asta de ani întregi de când participăm la licitații și n-am câștigat nimic. Am pierdut și contractul pentru spațiul verde și am văzut acum ce frumos e la Cluj, cu lalele, fântâni, copilași jucându-se peste tot”, a declarat, pe un ton ironic, unul dintre directorii Romprest, scrie sursa citata.

Societatea lui Walter este recunoscuta ca una dintre cele mai bine dotate din tara din punctul de vedere al echipamentelor si profesionalismului, recunosc chiar si de concurenta. „De Walter să nu aud, dar firma își face treaba foarte bine în București”, a recunoscut unul dintre „adversari”.

Cand s-a reintors Florian Walter la Universitatea Cluj dupa „episodul Petrolul Ploiesti” s-a vehiculat ca primarul Emil Boc îl va sprijini pentru obținerea unor contracte pe care le-a ratat în trecut.

Contractul de 30 de milioane de euro pentru salubrizare in Cluj-Napoca va fi disputat, cel mai probabil, tot de Rosal Grup si Brantner-Veres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.