Florian Walter a fost săltat azi dimineaţă de acasă şi dus la DIICOT Cluj pentru audieri!

Patronul din umbră al Universităţii Cluj şi actual finanţator al echipei Petrolul Ploieşti, Florian Walter/Buşcă, a fost ridicat azi dimineaţă de la acasă, la ora 6, de procurorii DIICOT Cluj împreună cu Poliţia Judiciară şi adus la Cluj pentru audieri în dosarul transferurilor realizate în vară pe axa Cluj – Ploieşti şi pentru o returnare de TVA de 2.5 milioane de euro.

Florian Walter a refuzat de mai multe ori să se prezinte la sediul DIICOT Cluj pentru audieri motivând că nu poate intra în Cluj din cauza galeriei Universităţii, care l-ar fi ameninţat cu moartea în cazul în care ar intra în oraş.

„M-au adus la Cluj pentru a-mi prezenta învinuirile care mi se aduc. Ei (procurorii DIICOT-n.r.) consideră că am prejudiciat clubul cu 11 milioane de euro, dar tot rămâne o enigmă cum au ajuns ei la această sumă. Eu aș fi foarte bucuros să știu cum iau eu pe un jucător, să zicem Marinescu, 800.000 de euro, la cum e evaluat el. Nu am emoții, știu că sunt nevinovat, am judecat după regulamentele sportive. Jucătorii aceia nu sunt bunuri ca în orice societate. Tu ai doar drepturile federative, iar ei pot pleca liberi dacă nu le plătești contractul. Tot ce îi ține pe ei de un anumit club e contractul. Dacă ei nu se prezintă la antrenamente, nu poți decât să îi amendezi, nu să-i duci cu forța.

Dacă e să ne luăm după site-ul acela (transfermarktd.de) și Universitatea Cluj valorează 6 milioane de euro. Oare cine plătește această sumă pentru jucătorii care sunt acum la Universitatea? Oamenii s-au purtat frumos cu mine, nu mi-au spus când voi mai fi chemat. Eu cred în continuare că se dorește distrugerea acestui club”, a declarat Walter pentru ziuadecj.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.