Florian Walter revine pe Cluj Arena să-și încurajeze echipa în semifinala cu CFR din 1 aprilie. „O semifinală care poate decide viitorul clubului”

Jucătorii și staff-ul tehnic al Universității Cluj au primit o veste bună chiar de la omul de care depinde viitorul clubului. Florian Walter își anunță revenirea pe Cluj Arena la o partidă a Universității, în meciul crucial cu CFR Cluj de miercuri, 1 aprilie, ora 21:30, contând pentru semifinalele Cupei României.

walter

Finanțatorul Universității a fost prezent ultima dată la un meci pe teren propriu al „studenților” la înfrângerea suferită în față CFR-ului, scor 2-3, tot pe Cluj Arena, în mai 2012, când feroviarii au câștigat atunci ultimul titlu de campioană.

„Vin la Cluj ca să susțin echipa. Nu trebuie să se bucure jucătorii că mă văd pe mine, ei trebuie să joace și să se califice în finală. E un moment important pentru Universitatea Cluj, o semifinală care poate decide și viitorul clubului. Dacă ajung în finală, fotbaliștii sigur prind încredere și vor trata altfel următoarele jocuri din campionat. Eu vin și vreau să văd o calificare în finală. A trecut ceva vreme de când n-am fost la stadion și-acum am să vin ca să-i susțin pe băieți. Repet, ei trebuie să joace fotbal și să salveze ce mai pot salva. Aș vrea să văd atitudine, luptă, să-i văd că își doresc”, a declarat Walter pentru actualdecluj.ro.

„Lupta se duce în continuare, nu suntem retrogradați. Nu sunt așa multe puncte față de locul 11, sunt doar 6”, a conchis acesta pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.