FOTO. Gandaci in mancarea gatita de la Carrefour Cluj! OPC Cluj se face ca ploua si nu vede nimic in neregula!

O clujeancă a gasit in repetate randuri gandaci in mancarea gatita la Carrefour Cluj, dar OPC Cluj nu a găsit nereguli, în ciuda dovezilor evidente.

Acesta a pastrat bonul si a facut poze cu goangele gasite in mancare, dar nimeni nu a luat-o in seama de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului Cluj.

„De cateva ori am cumparat, dar de fiecare data am ramas dezgustata. Imaginile sunt mai de efect decat vorbele. In afara de asta am mai gasit paine si pizza cu mucegai, nailon in prajitura si sa nu vorbim despre altele gasite de catre colegi, dar care nu au zis nimic.

Eu una m-am saturat sa tac si sa rabd. Este strigator la cer. Este vorba de alimente! Am hotarat sa fac ceva in privinta asta. Am facut si reclamatie la supermarket si la OPC.

Raspunsul celor de la OPC Cluj a fost incredibil: „In urma reclamatiei d-voastra si dupa verificarea nu am gasit nimic ce sa fie in neregula”. Cred ca si de data aceasta spaga si-a zis cuvantul. Acesta problema poate cauza multe boli precum hepatita…”, a afirmat E.M, potrivit stiridecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.