FOTO: „U” Cluj s-a reunit astăzi la Cluj Arena. 24 de jucători vor face parte din lotul pentru returul Ligii I

DSCN7665Întreg staff-ul tehnic al Universităţii Cluj, împreună cu un total de 24 de jucători, dintre care 7 juniori de la Centrul de Copii şi Juniori al echipei, s-au reunit astăzi la Cluj Arena în vederea primului antrenament din 2013.

Tehnicianul Marius Popescu s-a arătat mulţumit de jucătorii prezenţi la reunire şi speră într-o salvare de la retrogradare în acest retur. Acesta a declarat că s-au rezolvat o parte din problemele clubului, ce ţin de cazarea echipei, masa şi că a discutat cu acţionarul majoritar Ioan Mărginean care i-a dat asigurări că va rezolva cât de curând restanţele către jucători, staff tehnic şi plata utilităţilor la complexul sportiv „Dan Anca”.

Juniorii care s-au antrenat astăzi cu prima echipa au fost în număr de 7, Ursu, Dulap, Calcan, Cordoş, Mureşan, Ţicrea, şi Covaci. Lor li s-au alăturat şi Paul Ţene, împrumutat în tur.

Suporterii au fost prezenţi la primul antrenament din 2013 al favoriţilor, manifestându-se civilizat. La reunirea lotului a fost prezent şi preşedintele onorific al clubului, Remus Câmpeanu.

„Toţi jucătorii români cu state vechi s-au întors. E bine că am reuşit să ne adunăm, să începem ce ne-am propus, cu vizita medicală, cazarea, masa, condiţiile elementare. S-au rezolvat aceste probleme, intrăm în normalitate, jucătorii au unde să stea, masa e asigurată. Unii jucători au reuşit să-şi păstreze apartamentele, câţiva vor sta la Administraţia Taberelor sau la hotelul UBB din parcul Babeş. Pe această cale le mulţumesc şi celor care au contribuit cu aprovizionarea alimentaţiei, există un meniu pentru jucători. Suntem într-o situaţie specială şi sper să o depăşim. Sperăm să rezolvăm şi problema cu vitaminizarea. Juniorii care au venit sunt născuţi în 94-95. Îmi doresc să facem un cantonament în Antalya, am propus conducerii acest lucru şi aştept răspuns în acest sens. Avem nişte oferte de la câteva televiziuni care şi-au arătat interesul pentru transmiterea meciurilor noastre amicale. Am reuşit să vorbesc în ultimele zile, în sfârşit, cu Ioan Mărginean şi mi-a dat asigurări că va încerca să rezolve problemele. I-am expus ceea ce vreau, să se achita utilităţile la baza sportivă „Dan Anca” unde ne vom desfăşura activitatea şi în cel mai scurt timp să ajungem la un numitor comun cu plata salariilor. Credem în şansa noastră de a rămâne din sezonul următor în primul eşalon. Nucleul de bază s-a întors, le-am mulţumit că au răspuns prezent la adunarea lotului, denotă şi din partea lor dorinţă şi atitudine despre care am mai spus-o că am avut-o şi în tur. Sper că se vor rezolva problemele, să intrăm în normalitate şi să nu mai plece alţi jucători în perioara următoare. Sper şi într-o derogare de la Ligă pentru a putea antrena şi în retur sau măcar să pot colabora cu cineva”, a declarat Marius Popescu la reunirea lotului.

„Mi-aş dori să rămân la „U”. Cunosc situaţia actuală, vreau să joc în continuare, dar la fel ca ca restul colegilor mei, vreau să fim plătiţi pentru munca depusă. Nu am vorbit cu nimeni din conducere, nici cu Ioan Mărginean sau Florian Walter în perioada aceasta. Încă nu ştiu unde voi locui în Cluj, pentru că la începutul lunii ianuarie s-au reziliat contractele de închiriere a locuinţelor noastre dar sunt sigur că toate aceste amănunte vor fi rezolvate”, a declarat fotbalistul Bogdan Pătraşcu la sosirea la stadion.

Lotul prezent la reuniere:

Boşneag, Samoilă, Ţicrea – Szilagyi, Cucui, Popa, Dulap, Calcan, Ursu, Cordoş, Cr. Mureşan, Covaci, Takacs, Tobă, Nicola, Muzac, V. Gheorghe, Pătraşcu, R. Iancu, V. Dinu, Paul Ţene.

[nggallery id=12]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.