„Frank Sinatra Christmas Show” revine pe scena Casei de Cultură a Studenţilor

După 3 ani de la succesul concertului #sinatra100, ediția de anul acesta a Christmas Jazz Day îi este dedicată din nou maestrului Sinatra, una din cele mai importante voci a secolului al XX-lea.

Cu o carieră lungă de 60 de ani, el a reușit să fie deschizător de drumuri în anii 30 și să câștige o popularitate fulminantă indiferent de curentul muzical al următoarelor decenii. Ascultăm într-un concert extraordinar de Crăciun piese de referință în cinstea lui, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor: „Have Yourself A Merry Little Christmas”, „Jingle Bells”, „White Christmas”, dar și „New York, New York”, „My Way”.

Entertainer-ul Gabriel Farkas revine la Cluj joi, 13 decembrie, și va susține un concert excentric de Crăciun pe note de jazz și farmecul lui Sinatra, cu un repertoriu clasic american cu colinde celebre, la Casa de Cultură a Studenților.

Gabriel Farkas a reușit performața de a umple complet 2 săli de concert pentru 2 reprezentații susținute în aceeași zi. O reușită unică pentru un concert de jazz pe piața din România!

Cu un remarcabil talent actoricesc și o voce de invidiat, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul Americii secolului trecut, dedicându-și o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal și teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale și teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat și ușurința cu care reușește să poftească publicul în lumea eternului Sinatra.

Biletele pentru Frank Sinatra Christmas Show s-au pus în vânzare în rețeaua biletmaster.ro și la standul Eventim.ro din Iulius Mall, iar în perioada de PRESALE au preț unic de 60 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.