Gabriela Firea îl copiază pe Emil Boc. Primărița din București, surprinsă de paparazzi circulând cu tramvaiul!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost surprinsă de paparazzi unui ziar monden circulând cu tramvaiul prin București.

Ziarul Cancan a „surprins-o” pe Gabriela Firea mergând cu tramvaiul, copiind astfel pe primarul Clujului, Emil Boc, care a fost la rândul lui surprins de clujeni circulând cu mijloacele de transport în comun.

Cancan publică articolul intitulat: „E uluitor unde și cum a fost surpinsă Gabriela Firea ! Nimănui nu i-a venit să creadă”. La care adaugă mai multe poze cu Firea stând pe scaun în autobuz și apoi dându-se jos unde avea treabă. 

Și textul celor de la Cancan: „Gabriela Firea este, într-adevăr, un primar implicat. Decisă să le aducă bucureștenilor confortul mult visat în mijloacele de transport în comun, a făcut o călătorie și cu tramvaiul 21, unde s-a comportat ca un cetățean de rând. Cancan vă prezintă, în exclusivitate, imaginile, dar și prima reacție a edilului după plimbarea pe ruta Sfântu Gheorghe – Pasaj Colentina”.

Replica primarului Capitalei

„Nu e chiar atât de uluitor, am mai circulat cu tramvaiul😀 În primul rând, îmi place pentru că îmi aduce aminte de studenţie, când mă deplasam numai cu tramvaiul de la Staţia Sebastian (sector 5), unde aveam gazdă, până la Unirii, de unde luăm metroul până la Universitate… parcă a fost ieri… Mi-aş dori ca şi în Bucureşti să avem tramvaie noi, moderne.. nu s-au mai făcut achiziţii din 1974.

Acum suntem în plină procedura de licitaţie.. am primit o veste bună chiar ieri, de la Anap : avizul conform necondiţionat pentru etapa tehnică a achiziţiei celor 100 de tramvaie pe care ni le dorim cât mai rapid în Bucureşti. Comisia de licitaţie poate deschide ofertele financiare.

De mai bine de un an muncim la această procedură de achiziţii. Greu avansează licitaţiile cu actuala lege modificată dar nu în punctele esenţiale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.