Gala de box „Centura Transilvania”, la Iulius Mall

Consiliul Judeţean Cluj si Asociaţia Judeţeană de Box Cluj, in colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj, organizează în perioada 10-12 octombrie 2013, la parterul centrului comercial din cartierul Gheorgheni, prima ediţie a turneului naţional de Box „Centura Transilvania 2013”.

Competiţia este structurată pe trei etape, corespunzătoare celor trei zile de întrecere. Astfel, deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 10 octombrie, la ora 15.00, când vor avea loc meciurile eliminatorii. Vineri, tot cu începere de la ora 15.00, se vor desfăşura semifinalele, iar sâmbătă, în ultima zi a competiţiei, la ora 13.00, va avea loc finala Centurii puse în joc.

La acest eveniment vor participa peste 160 de sportivi (cadeţi şi juniori), cu precădere din Transilvania, dar şi din alte judeţe precum Călăraşi sau Vâlcea. De asemenea, la turneul de box participă şi sportivi din Ungaria, respectiv din localităţile Debrecen şi Székesfehérvár.

La gala de box, care va intra în rândul competiţiilor organizate periodic sub egida AIBA, forul internaţional suprem al boxului amator, şi-au manifestat intenţia de a participa preşedintele Federaţiei Române de Box, domnul Leonard Doroftei, antrenorul emerit de box Titi Tudor „Prosop” şi foştii mari sportivi Mihai Leu şi Francisc Vaştag.

gala de box centura transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.