Gala UFT – Ultimate Fighting Tournament, vineri, 15 aprilie, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj! Vezi pretul biletelor

În data de 15 aprilie 2016 va avea loc cea de-a 5-a ediție a Galei UFT – Ultimate Fighting Tournament. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca și va conține un spectacol exceptional de lupte în cușcă, MMA – Arte Martiale Mixte si KickBox cu cei mai importati luptatori din Cluj-Napoca si din toata tara. Din Cluj, cei mai importanti sportivi sunt Ciprian Maris sau Dorin Stan. Pe langă celebrele lupte în cușcă publicul va avea ocazia să vadă și un spectacol de sunet și lumini precum și nelipsitele animatoare.

La acest eveniment s-au pus în vânzare bilete în presale la prețul de 30 lei în Tribună iar la Masa Vip la prețul de 120 lei/loc. Masa Vip contine 6 locuri. La ediția anterioară au participat peste 2400 de spectatori, MMA Transilvania, Tengu Cluj și Pretorienii Deva având cele mai numeroase galerii.

Biletele se pot achizitiona de la Standul de Bilete de la Iulius Mall, de la Sediul Omnipass de pe strada Avram Iancu nr. 27, de pe site-ul www.bilete.ro , din Magazinele Inmedio, Magazinele Germanos și de la Sediile Poștei Române.

Mai multe informații puteti sa găsiți pe pagina de Facebook: www.facebook.com/UFT.ro sau pe pagina oficială a evenimentului www.uft.ro .

Organizatorii tin sa le multumeasca tuturor celor care se implică în dezvoltarea artelor marțiale și a sportului în general. Multumim EBS Romania, Coral Impex, HC Kinetic, Club Bora Bora, Grande-Dame, Omnipass, Casa de Cultura a Studentilor, DJST Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean, Federatia Organizatia Romana de Arte Martiale Mixte, MMA Transilvania, CDJ Events si toti ceilalti.

gala UFT Cluj MMA & kickbox 15 aprilie 2016 sala horia demian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.