Ganea, bun de plată! A pierdut procesul cu „U” Cluj și trebuie să plătească 60.000 euro

Universitatea Cluj a avut câștig de cauză la Curtea de Apel Suceava într-un litigiu comercial cu fostul antrenor, Ionel Ganea.

Instanţa a decis vineri, printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă, că Ionel Ganea, fost antrenor al clubului în perioada februarie 2013 – octombrie 2013, trebuie să returneze suma de 60.000 de euro către FC Universitatea.

Conform deciziei Curţii de Apel, fostul antrenor nu era îndreptăţit să primească respectiva sumă, în condiţiile în care aceasta nu a fost trecută în tabelul definitiv de creanţe.

De asemenea, Curtea de Apel Galaţi a anulat hotărârea Curţii de Apel Cluj care, în primăvara acestuia an, a admis în totalitate o constestaţie a fostului antrenor, repunându-l pe acesta în drepturi. Universitatea Cluj a cerut revizuirea hotărârii la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a trimis dosarul spre rejudecare la Curtea de Apel Galaţi. Instanţa din sudul Moldoveni a decis, astfel, că desfacerea contractului de muncă a lui Ionel Ganea a fost în concordanţă cu prevederile legale, obligându-l, totodată, pe fostul antrenor să restituie salariile primite în perioada septembrie – decembrie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.