Ganea ii desfiinteaza pe Walter si Marginean: „Milionarul Bușcă stă ascuns ca un șobolan”

ionel ganeaFostul antrenor al Universitatii Cluj, Ionel Ganea, nu vede cu ochi buni reimplicarea lui Florian Walter la echipa si continua razboiul deschis cu cei pe care ii considera principalii vinovati de situatia in care a ajuns clubul.

Milionarul de Walter stă ascuns ca un șobolan. Nu-l mai cheamă Bușcă, și-a schimbat numele. Bușcă ăla și-a schimbat numele. Multimilionarul o aruncă pe Mărginean. Am salvat clubul de la faliment, cu jucătorii, și cel mai mare regret al meu e că băieții nu și-au luat banii. Mulți dintre ei au venit la U Cluj și pentru mine”, a declarat Ganea la Digisport.

Nici Marginean nu a scapat de Ganez.

„Analizați puțin. Ce jucători am avut în sezonul trecut? Rațiu, Buleică, Szekely, Tony, oameni cu experiență care au contat mult în economia jocului. Acum sunt foarte mulți tineri, care trebuie promovați treptat. Întrebați-l pe Mărginean ce șanse sunt la salvare. El e tartorul echipei, un om care și atunci cînd doarme minte. N-ai ce să-i ceri unui escroc ca Mărginean, și-a bătut joc de munca noastră, numai rău a făcut. N-am văzut în viața mea, la nimeni, tupeul pe care îl are acest Mărginean, a mai spus Ganea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.