Garda Financiară închide clubul Janis Stuf pentru bacşişul nefiscalizat!

Comisarii Gărzii Financiare, însoţiţi de poliţişti, au descins vineri noaptea, la ora 4 dimineaţa, în clubul Janis Stuf din Piaţa Unirii. Aceştia au găsit bacşişul lăsat de clienţi nefiscalizat şi au dispus închiderea clubului pe o perioadă de trei luni.

Razia făcută vineri noapte în clubul Janis Stuf s-a lăsat cu nereguli descoperite de Garda Financiară cu privire la modul de încasare şi înregistrare a sumelor provenite din consumaţia clienţilor. Aceştia au constatat că există un plus nejustificat de casă, în valoare de 649 lei, şi au dispus sistarea activităţii clubului pe o perioadă de trei luni şi amendarea cu 9.000 de lei a proprietarilor clubului şi confiscarea sumei de 649 lei ce nu a putut fi justificată.

„Au găsit ciubucul de ospătari şi l-au reţinut ca fiind nefiscalizat, în mod evident. E încă o dovadă că lucrăm corect. Au dispus suspendarea pe 3 luni, dar o vom contesta şi suntem absolut siguri că vom câştiga; clubul nu se va închide nicio secundă şi este evident o măsură ioncorectă. Asta se întâmplă în fiecare zi, de obicei oamenii mai lasă ciubuc iar 600 de lei la încasări de 8.000 de lei mi se pare chiar un ciubuc destul de mic”, spune Munteanu pentru ziuadecj.ro.Controlul a fost la ora 4 dimineaţa şi cea mai bună dovadă că lucrăm corect este că un control la ora aceea ar fi trebuit să descopere sume imense nefiscalizate; dar a descoperit fix ciubucul, şi acela în doar unul dintre cele patru cluburi din reţeaua Janis”, a declarat patronul Adrian Munteanu, potrivit ziuadecj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.