Ghiţă Mureşan: „Prima pereche de pantofi de baschet am primit-o de la Mircea Cristescu”

Chiar dacă Ghiţă Mureşan se concentrează în mare parte pe baschetul juvenil, nu uită să-şi aducă aminte de vremurile în care făcea spectacol sub panouri, spunând că este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în acest sport, deşi pare mai degrabă tentat să revină sub reflectoare din postura de actor.

Au trecut ani buni de când „Big Ghiţă” a spus adio sportului de performanţă, însă uriaşul care a scris istorie în NBA continuă să facă spectacol. Nu sub panouri, aşa cum făcea în trecut, ci la emisiunea Sport LOOK, difuzată în această seară la postul de televiziune Transilvania LOOK.

„Am fost la un moment dat manager al echipei naţionale, dar am făcut-o ca şi voluntar. Dar ei nu au vrut decât să se folosească de numele meu şi asta a fost evident pentru oricine. Pentru mine e clar că nu mă voi întoarce niciodată acolo, poate doar dacă ar avea un proiect bine definit, însă nu-i cazul acum”, a declarat Mureşan.

„Uriaşul” a rememorat cele mai importante momente ale carierei sale, amintindu-şi de juniorat, dar şi de perioadele petrecute în Franţa şi SUA. Acesta a dezvăluit că primele sale ghete de baschet le-a primit de la Mircea Cristescu şi că a preferat să joace în NBA, deşi Barcelona îi oferea un salariu fabulos.

Iniţiator al taberei „Ghiţă Summer Cap Tour”, acesta a vorbit şi despre proiectele sale care ţin de baschetul juvenil.

„Noi facem totul pentru ca cei mici să iubească baschetul şi să progreseze în acelaşi timp. Aşa ei pot să-şi găsească prieteni la baschet, să se simtă bine aici şi să plece fericiţi acasă. Vom dezvolta în continuare acest proiect şi sper că într-o zi îşi va arăta roadele”, a mai spus Mureşan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.