Golgeter pana in 2016. Vali Lemnaru si-a prelungit contractul cu „U”

vali lemnaruAtacantul Universitatii Cluj, Valentin Lemnaru (29 ani), a semnat, joi, prelungirea contractului pentru inca 2 ani de zile.

Intr-un interviu pe site-ul oficial al clubului, cel poreclit „Lemnu” a declarat ca avea o datorie morala fata de Florian Walter si fata de clubul care i-a intins o mana de ajutor in momentele grele.

„Am hotarat sa imi prelungesc contractul. Aveam o datorie morala in primul rand fata de domnul Florian Walter si fata de club, care m-a ajutat in momente foarte grele. Vreau sa ajut atat clubul, cat si pe mine, din acest motiv am ales sa raman la Cluj. Va fi un retur foarte greu cu meciuri dificile, ramane ca noi sa castigam fiecare partida, e obiectivul nostru. Nu ne intereseaza ce fac restul echipelor, noi trebuie sa adunam puncte si sa ne salvam de la retrogradare”, a declarat Lemnaru.

Nascut pe 24 iunie 1984 la Calarasi, Lemnaru a evoluat pentru formatii ca Sportul Studentesc, Poli Timisoara, Dunarea Calarasi, Dinamo, Astra, Pandurii Targu Jiu. A iesit campion national cu Dinamo in sezonul 2006-2007, chiar daca nu a evoluat in nicio partida in tricoul alb-rosilor, iar cu Pandurii a fost vicecampion national.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.