Grant’s Whisky a lansat provocarea #IOU! Și datoriile morale trebuie răplătite, cu mulțumiri :) (P)

Plăcerea unei băuturi rafinate este dată atât de savoarea, calitatea și puritatea ei, dar mai ales de compania prietenilor și a celor apropiați. Pentru că, nu-i așa, altfel savurezi o băutură atunci când ești împreună cu cineva drag ție și te bucuri de prezența lor.

brands-grants-cask-editions-header

De câte ori s-a întâmplat să aveti nevoie de un mic ajutor și nimeni nu s-a oferit să va ajute? De câte ori ati fost într-o situație disperată și ati avut nevoie de un favor sau de o mână de ajutor și doar câțiva v-au întins-o? Cu totii am fost nevoiți să cerem, cel puțin o dată, ajutorul cuiva, intr-o singura luna, fie că i-am cerut ajutorul unui prieten, unei prietene, mamei, tatălui, fratelui, unui vecin sau chiar unui simplu necunoscut întâlnit pe stradă. Și l-am primit de fiecare dată, cu zâmbetul pe buze, iar la final nu am uitat să îi mulțumim frumos pentru ajutorul primit. Dar câți dintre voi le-ați spus celor care v-au ajutat clasica vorba „rămân dator vandut” sau „mă revanșez”? Aveti o datorie morală față de cei care și-au rupt din timpul lor personal pentru a vă întinde o mână de ajutor la nevoie.

Grant’s Whisky vă provoacă să închinați un pahar în semn de mulțumire pentru cei care v-au ajutat sau v-au stat alături și la bine, dar mai ales la greu! Alaturi de prieteni si cei dragi voua!

Faceți-vă o fotografie închinând un pahar de Grant, încărcați-o pe Twitter, Instagram sau Facebook sub hashtag-ul #IOU (I Owe You), iar fotografia va apărea pe wall-ul de pe site-ul oficial, alături de alte câteva mii din toată lumea.

Daca ai ajuns atat de departe in viata fara sa datorezi nimanui multumiri, cât de departe ai ajuns cu adevarat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.