Green Sensation – trei zile de distracție și relaxare pe malul lacului Beliș

Ajuns la a doua ediție, festivalul Green Sensation a intrat rapid în inimile festivalierilor și amatorilor de distracție montană, iar anul acesta va avea loc în weekend-ul 14-16 august, într-o zonă pitorească de pe malul lacului Beliș.

green-sensation 2015

Mii de tineri au fost atrași de natură, de aerul curat al muntelui și de muzică încă de la prima ediție, dar mai ales de sporturile extreme și activitățile outdoor pe care organizatorii le-au pregătit pentru participanți la ediția de anul acesta, cum ar fi: scuba diving, expediții off-road, water banana ride, airsoft, zorbing, paragliding, skydive, bubble fun, moto parapanta, water blob, water slide, frisbee, ski nautic, slackline, trageri cu arcul, kaiac canoe și multe altele.

Lineup-ul muzical al ediției de anul acesta la Green Sensation este format din: GOJIRA & Planet H, Quba, CDj Team, Dj Twist, Dj Wicked, Dj Necs, Flow B, Dj Schepsis, Marwan, Dj Moshu, Dj Waren, Vlad Bretan, N Ser, Ciakar și Dj Andrada.

Până în data de 13 august 2015, prețul unui bilet unic pentru cele 3 zile este de 50 lei și poate fi achiziționat din următoarele locații: Le General Cafe Pub, Casa TIFF, Londoner Pub, Beams, Free Wall, Karolina Pub, Buricu’ Târgului (fosta terasă Etno) sau direct de la fața locului. Mai multe informații despre bilete AICI.

Transportul la Green Sensation se face cu autocare cu plecare de la Sala Sporturilor, la prețul de 18 lei/călătorie și 30 lei/dus-întors (în ziua transportului) sau 13 lei/călătorie și 25 lei/dus-întors pentru biletele achiziționate anticipat. Mai multe despre transport în programul atașat mai jos:

program transport green sensation 2015

Pentru cei care vor să stea peste noapte, există două tipuri de cazare: în camping cu cortul sau la cabane.

Cazarea cu cortul în camping-ul festivalului este GRATUITĂ, accesul se face din data de 13 august 2015, după ora 18:00, pe baza brățării Green Sensation Festival 2015. Nu este permis accesul cu mașina în perimetrul Campingului.

Camping-ul va avea magazin, din care puteți cumpăra diverse produse (îngrijire corporală, costume de baie, materiale gonflabile, dulciuri etc) și este păzit.

Organizatorii nu răspund de lucrurile lăsate în Camping, lucrurile de valoare le puteți lăsa la standul cu cutii de valori.

Există cinci pensiuni în zona Belișului care oferă cazare pe perioada festivalului:

– Pensiunea Brădet – 0745653681 (cabană + cabănute)
– Pensiunea Georgiana – 0744637658 (casă)
– Pensiunea Ungur – 0264334066 (casă)
– Pensiunea Bunica – 0754387990 (casă )
– Pensiunea Marcel – 0743412525 – ( 2 cabane + căbanuțe pe malul lacului)

Dacă vrei să vii la Green Sensation, este indicat să citești regulamentul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.