Handbalistele de la „U” Cluj ajung în mlaştina retrogradării după înfrângerea dramatică de la Rapid

Echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj a suferit o înfrângere drastică sâmbătă, 3 februarie 2017, pe terenul Rapidului din Bucureşti, scor 28-27 (15-13), în cadrul etapei a 15-a din Liga Florilor.

„Alb-negrele” au fost conduse de bucureştence după prima repriză şi au încercat să preia conducerea în partea a doua şi au reuşit la un moment dat, însă nu au putut să gestioneze finalul şi să îşi asigure victoria, iar rapidistele au profitat de erorile în lanţ ale trupei clujene şi s-au impus.

În urma acestui insucces dramatic, „studentele” pregătite de Alin Bondar se afundă şi mai mult în mlaştina retrogradării, ocupând penultima poziţie din Liga Florilor (13), cu 11 puncte.

Cea mai bună marcatoare pentru „U” Cluj a fost Lazăr, cu 9 goluri, urmată de Ani-Senocico (6), Chintoan (5), Vălean (4), Berbece (2) şi Boian (1).

Clujencele au început foarte prost returul campionatului, etapa trecută au fost învinse, pe teren propriu, de Măgura Cisnădie, scor 23-28, iar acum au fost învinse şi de Rapid, una dintre principalele contracandidate la retrogradare.

Următorul meci pentru handbalistele Universitătii Cluj va avea loc pe teren propriu împotriva Coronei Brașov, partidă programată luni, 18 februarie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.