Handbalistele Universitatii Cluj au nou antrenor

Sectia de baschet feminin a Universitatii Cluj a renuntat la serviciile lui Alin Popovici si l-a inlocuit cu Alin Bondar, născut pe 16 iulie 1981 la Brașov. Acesta a evoluat timp de un an și jumătate ca sportiv sub culorile Universității Cluj, echipă cu care a încheiat pe locul 5 în sezonul 2010- 2011.

Cariera de antrenor și-a început-o la echipa de fete Corona Brașov, la care a antrenat în anii 2014 – 2017, echipă cu care a obținut medalia de bronz în sezonul trecut la junioare II. Noul tehnician al studentelor a venit de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare, unde s-a ocupat de grupa de juniori II din cadrul clubului.

„Circuitul antrenorilor la fete este oarecum închis în Liga Națională, U Cluj este o echipă de tradiție și nu aveam cum să refuz o asemenea ofertă! Este o șansă mare petru mine și sper să o fructific cât mai bine. De acum încolo vom vedea ce va fi”, a declarat tehnicianul „studentelor”, Alin Bondar.

Următorul meci pentru echipa feminină de handbal este programat pe data de 21 octombrie, când va juca în deplasare la CSM Bistrița.

Universitatea Cluj ocupa locul 11 in clasament, dupa primele patru etape, cu 3 puncte. 

Rezultatele inregistrate in primele 4 etape ale noului sezon competitional din Liga Florilor.

Etapa 1: CS Magura Cisnadie – „U” Cluj 28-24

Etapa 2: „U” Cluj – Rapid Bucuresti 37-29

Etapa 3: Corona Brasov – „U” Cluj 30-23

Etapa 4: „U” Cluj – SCM Craiova 19-28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.