Handbaliştii clujeni încep duminică un nou sezon al Diviziei A1

Echipa de handbal masculin a Universităţii Cluj va începe un nou sezon competițional în Divizia A1, seria B, duminică, 17 septembrie, de la ora 13:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian” şi va întâlni formaţia ADEP Satu Mare.

„A priori, putem spune că avem un meci ușor, dar cu o echipă care e necunoscută, fiind vorba de ADEP Satu Mare. E o echipă nou-înființată, dar care cred că are la bază structura vechii echipe, care a retrogadat din Liga Națională anul trecut. Nu îi cunoaștem, nu am jucat cu ei și, practic, nu știm nimic despre ei. Noi ne-am pregătit bine, avem lotul complet și am reușit să aducem doi jucători noi pentru abordarea sezonului 2017-2018. Sperăm ca încet-încet lucrurile să se îmbunătățească la echipă și suntem optimiști cu noul sezon”, a declarat Radu Samoilă, președintele secției de handbal masculin a CS „U” Cluj.

Prețul unui bilet de intrare la meci este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au acces gratuit pe baza carnetului de elev.

De asemenea, la casieria de bilete se vor găsi și legitimațiile de intrare pentru sezonul 2017-2018 la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Legitimațiile se pot achiziționa și de la sediul Clubului Universitatea, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.