Handbaliștii clujeni joacă miercuri cu Minaur Baia Mare

Handbaliștii de la „U” Cluj vor primi miercuri, 29 octombrie, vizita echipei Academia Minaur Baia Mare, într-o partidă care contează pentru etapa a IX-a a Diviziei A, seria B.

u cluj handbal masculin

Trupa pregătită de Radu Samoilă se află înaintea partidei de mâine pe locul 8 în clasamentul Ligii I, cu 9 puncte, iar adversarii din Baia Mare se află pe poziția a 4-a, cu 13 puncte.

„Vom întâlni o echipă care deși este foarte tânără, are mare experiență, deoarece joacă de foarte mulți ani în aceeași formulă. Este o echipă foarte bună, este pe locul 4 în clasament și a pierdut doar în fața echipelor aflate pe primele două locuri. Va fi un meci foarte greu, dar pe care sper că-l vom câștiga și sper că vom continua evoluția bună pe care am avut-o în ultimele etape. Aștept suporterii să vină la sală să ne susțină, pentru că într-adevăr vom avea nevoie de susținerea lor”, a declarat Radu Samoilă, antrenorul clujenilor.

Meciul este programat în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu începere de la ora 17:00. Prețul unui tichet de intrare este 10 lei, pensionarii si studenții beneficiază de 50% reducere, iar elevii au gratuitate pe baza carnetului de elev.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.