Headline-ul principal și-a anulat concertul pe care trebuie să îl susțină la Electric Castle 2023, cu o zi înainte! Ediție de coșmar pentru fani și organizatori

Încă o trupă a decis să își anuleze show-ul de la Electric Castle 2023, după ce ieri Peggy Gou și Rezz au anunțat că nu vor putea performa pe scena festivalului din Bonțida.

Astăzi, 21 iulie, în ziua a treia de festival, organizatorii a anunțat că și trupa The Chemical Brothers nu va putea onora concertul de la castelul Banffy, iar ediția a noua devina una de coșmar pentru organizatori, dar și pentru fani.

Cei de la The Chemical Brothers și-au prezentat scuze și au susținut într-un mesaj că unul dintre membrii trupei a suferit o infecție la nivelul urechii și nu vor putea face deplasarea la Cluj.

”Suntem plini de dezamăgire să vă informăm că The Chemical Brothers nu se va putea alătura nouă în această seară din cauza unui membru care a dezvoltat o infecție a urechii după cele mai recente spectacole ale trupei, ceea ce înseamnă că nu poate zbura sau nu poate fi expus la muzică tare la ordinul medicilor. Îi dorim o recuperare rapidă și completă și facem tot posibilul pentru a găsi un înlocuitor potrivit, în ciuda constrângerilor de timp.

Toate biletele de vineri neutilizate vor primi o rambursare după festival”, au transmis organizatorii.

Peggy Gou și Rezz, alți doi artiști care și-au anulat concertul din județul Cluj

”Din păcate, Peggy Gou a ales să se concentreze pe un alt proiect și nu va ajunge la castel. Suntem foarte dezamăgiți să vedem că acest lucru se întâmplă după toate eforturile noastre de a compensa anularea de anul trecut. Vrem să vă asigurăm că această schimbare în linie este în afara controlului nostru, iar echipa noastră lucrează din greu pentru a confirma un nou artist, considerăm că avem foarte puțin timp pentru asta.

De asemenea, din cauza unor circumstanțe neprevăzute de călătorie, Rezz a anunțat că nu poate ajunge la concert. Lucrăm și la un înlocuitor pentru ea. Biletele neutilizate de joi și vineri pot solicita o rambursare după festival. Scrieți un email după festival la [email protected]”, au transmis, joi, organizatorii Electric Castle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.