Hobby Weekend la VIVO! Cluj-Napoca

Weekendul acesta, cei mici sunt invitaţi la VIVO! Cluj-Napoca să participe la Hobby Weekend. Copiii vor avea parte de două zile pline de jocuri distractive, ateliere de arts and crafts şi ateliere de construcţie cu mult îndrăgitele piese LEGO®.

 

Începând de mâine, copiii sunt invitaţi la centrul comercial din inima Transilvaniei să îşi pună în practică hobby-ul preferat. Micuţii pasionaţi de „arts and crafts” se vor aventura pe tărâmul creaţiei, în cadrul atelierului pregătit de IPB, unde vor învăţa pas cu pas ce presupune tehnica şerveţelului. Aceasta este o tehnică decorativă, impresionantă prin care se pot decora o mulţime de obiecte într-un mod inedit şi foarte simplu.

Copiii pasionaţi de „board games” se vor putea întrece individual sau vor forma echipe, la jocurile distractive pregătite de cutia.ro. Astfel, cei mici vor intra în jocul inovativ şi plin de provocări – Leo în drum spre frizer.

„Acest joc se deosebește de alte jocuri de masă prin stilul cooperativ, copiii trebuind să lucreze ca o adevărată echipă pentru a putea fi victorioși. În plus, acțiunea jocului se petrece contra timp, iar memoria celor mici va fi pusă la încercare prin toate informațiile pe care trebuie să le rețină”
– ne transmit reprezentanţii cutia.ro

În plus, cei care vor să intre într-o competiţie palpitantă, vor putea concura pentru titlul de rege al piraților în cadrul jocului Jolly & Rogger.

„În cursul jocului Jolly & Rogger jucătorii dispută „abordajul dublu”, mai exact se furișează cu bandele lor de ambele părți ale corăbiilor comerciale lipsite de apărare și încearcă să abordeze corabia respectivă de pe partea lor. Însă doar cine domină, poate revendica prețioasa pradă de pe corabie” – au adăugat reprezentanţii cutia.ro

Fanii LEGO® vor avea parte şi ei de multă distracţie. În cadrul evenimentului, toţi prichindeii sunt invitaţi să
construiască împreună cu mult îndrăgitele cărămizi.

Hobby Weekend va avea loc în perioada 8 – 9 iulie, între orele 15:00 – 19:00 şi se va desfăşura în Piaţeta Matei
Corvin, din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.