Huawei a adus tehnologia 5G în Capitala Transilvaniei, în cadrul unei expoziții inedite

Una dintre cele mai inovative inovatoare tehnologii care se pregătește să cucerească și piața europeană este 5G, o soluție de viitor cu o viteză de dezvoltare ce depășește imaginația. La nivel mondial, operatorii din industria de telecomunicații au început deja să pună în aplicare implementarea comercială a rețelelor 5G, mai rapid ca niciodată.

Compania internațională HUAWEI, lider în domeniul tehnologiei, a adus la Cluj-Napoca, în cadrul centrului comercial VIVO!, o expoziție inedită având ca temă mult așteptata tehnologie 5G. Anul acesta expoziția poartă numele 5G – Bring New Value.

Expoziția le-a dat ocazia clujenilor, timp de două zile, 21-22 septembrie 2020, să testeze și să admire soluțiile și produsele de top marca Huawei, să afle mai multe informații și să analizeze cele mai recente smartphone-uri, tablete și dispozitive VR ale companiei.

Clujenii au experimentat și văzut live tehnologia 8K video streaming în timp real datorită tehnologiei 5G, au avut ocazia să realizeze un tur virtual al 5G truck cu ochelarii AR, au jucat fotbal de masă cu ajutorul 5G și Cloud VR, au testat diverse echipamente 5G și soluții pentru educație la distanță.

Dintre soluțiile pe care expoziția Huawei Roadshow 2020 le-a adus la Cluj-Napoca, mai menționăm și 5G sense glove – o experiență VR implementată cu ajutorul 5G; poate fi utilizată în sectorul industrial, în medicina la distanță, traininguri VR sau Ascbot AI Robot Car – echipată cu Atlas 200 DK, care reprezintă o mașină robot AscbotAI ce poate implementa funcții precum conducerea autonomă pe bază de linie, evitarea autonomă a obstacolelor și urmărirea obiectelor.

În urmă cu 20 de ani, Huawei înființa în Suedia primul său centru european de cercetare și dezvoltare. Acest prim pas, dar și investițiile care au urmat au transformat Huawei în cea mai inovatoare companie din domeniul tehnologiei, cu 13.300 de angajați care lucrează în cele 23 de centre de cercetare și dezvoltare pe care le-a dezvoltat în Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.