„I love Cluj” trece la următorul nivel, lansarea site-ului oficial

iloveclujroCea mai apreciată pagină de Facebook dedicată comunităţii unui oraş, I Love Cluj, cu 127.497 de fani conform site-ului de specialitate facebrands.ro, a lansat website-ul oficial ilovecluj.ro.

„ilovecluj.ro, jurnal de cord” reprezintă vocea unei comunități, un jurnal zilnic al motivelor pentru care ne iubim orașul și un for de întâlnire pentru oamenii ce își doresc să îl schimbe în bine, se arată în descrierea noului site.

Povestea I Love Cluj a început în 2010, când un tânăr student, Andrei Mutu (24 ani), s-a gândit ca oraşul ar merită să aibă un loc unde să fie promovate locurile frumoase din Cluj-Napoca. Treptat, pagina a devenit un spaţiu de întâlnire al celor care apreciază oraşul, ajungând la ora actuală la aproape 130 de mii de fani.

Site-ul ilovecluj.ro reprezintă următorul pas în dezvoltarea acestui proiect şi va fi împărţit în trei secțiuni mari: „Spirit de Cluj”, „Experiențe de Cluj” și „Discover Cluj”, ultima secțiune fiind dedicată străinilor din oraș. Acesta va juca rolul de agoră: locul unde se strâng păreri, se anunță vești, se împărtășesc opinii, se povestesc întâmplări și experiențe, se transmit recomandări, se zugrăvesc, în scris sau în imagini, multele fețe ale orașului, cu bune și rele.

„Trăim într-un oraș în care există o mulțime de tineri ce fac lucruri interesante ce merită să fie cunoscuți pentru ideile și proiectele lor, așa că, îmi doresc ca noul site I Love Cluj să fie al celor care cred că mai putem schimba ceva”, scrie fondatorul „I Love Cluj”, Andrei Mutu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.