IKEA la Cluj. Gigantul suedez a deschis un nou punct de ridicare comenzi

Noul punct de ridicare comenzi IKEA Cluj și-a deschis porțile astăzi, la ora 10:00, pentru a aduce produsele IKEA și mai aproape de consumatorii din România. Situat în centrul comercial Iulius Mall Cluj, de pe strada Alexandru Vaida-Voevod, Nr. 53B, din Cluj-Napoca, noul punct de ridicare comenzi va îmbunătăți experiența de cumpărături a clienților IKEA din Cluj-Napoca și din localitățile limitrofe.

Prin intermediul punctului de ridicare a comenzilor, clienții își vor putea ridica personal produsele pe care le-au comandat anterior pe www.IKEA.ro – în Centrul Comercial Iulius Mall Cluj sau chiar prin telefon cu ajutorul colegilor din departamentul Serviciu Relații Clienți. Costul de livrare este doar 19 lei pentru pachete mici (sub 30 kg pe comandă) și 49 lei pentru colete Cargo (peste 30 kg pe comandă), indiferent de dimensiunea și valoarea comenzii. În acest fel, clienții vor putea să își ridice produsele în ziua și ora alese, de luni până duminică în intervalul 9:00 – 21:00.

„Suntem încântați să anunțăm deschiderea punctului de ridicare a comenzilor Cluj, care suntem convinși că va îmbunătăți experiența de cumpărături, indiferent de modul în care clienții noștri aleg să interacționeze cu IKEA. Atunci când optează pentru această modalitate de a intra în posesia produselor comandate, clienții își pot ridica produsele IKEA în funcție de programul personal și beneficiază de un cost de livrare mai mic. Punctul de ridicare a comenzilor Cluj este un pas important în planul nostru de expansiune”, a declarat Violeta Nenita – Market Manager of IKEA Romania. 

Procesul de comandă este simplu și se realizează în două etape. În primul rând, după ce produsele sunt comandate online, pe www.IKEA.ro, clienții pot alege opțiunea de preluare din punctul de ridicare comenzi IKEA din Cluj – Iulius Mall. În cea de-a doua etapă, atunci când comanda ajunge, clientul primește un mesaj prin care este anunțat că produsele sunt disponibile și pot fi preluate în următoarele trei zile, în timpul orelor de program.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.